Tijd: 5 minuten
De ingrediënten:
Bereiding:
De ingrediënten:
- 16 zongedroogde tomaten
- 40 g (geroosterde) pijnboompitten
- 1 teen knoflook
- 1 tl gedroogde oregano
- 15 takjes verse tijm
- 2 el extra vierge olijfolie
- zout & peper
Bereiding:
- Pluk de blaadjes van de takjes tijm en doe deze in je keukenmachine samen met de zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten, teentje knoflook, oregano en 2 eetlepels extra vierge olijfolie and meng totdat het een relatief glad geheel is.
- Voeg dan de derde eetlepel olijfolie toe en meng nog een keer tot het een gladde pesto is.
De pesto is zo'n 2 weken in een weckpot houdbaar in de koelkast. Zorg dat je een klein laagje extra vierge olijfolie bovenop doet.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten