Tijd: 20 minuten
De ingrediënten:
- 75 g bulgur
- 100 g wokgarnalen
- 1 rode paprika
- 100 g bevroren tuinerwten extra fijn
- 1 teentje knoflook
- 1 el fijngesneden verse peterselie
- 1 tl cajun kruiden
- 1 tl zoete paprika poeder
- sap 1/2 citroen
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiding:
- Kook de bulgur zoals aangeven op de verpakking.
- Doe de garnalen met de olijfolie, 1 geperst teentje knoflook, de cajun kruiden en paprika poeder in een kom en laat 10 minuten trekken. Bak ze daarna in een wok op matig tot hoog vuur gaar.
- Snijd ondertussen de paprika in stukjes en voeg deze samen met de tuinerwten halverwege toe.
- Meng door de bulgur wanneer deze klaar is samen met het sap van een halve citroen en de vers gesneden peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten