Tijd: 10 minuten
De ingrediënten voor de sla:
Bereiding:
De ingrediënten voor de sla:
- 75 g veldsla
- 3 plakjes kipfilet
- 8 cherrytomaten
- 1/4 komkommer
- 1 tl kappertjes
- 1 el geroosterde pijnboompitten
- 1/2 blikje tonijn op water
- 1 volle eetlepel biologische mayonaise
- Flinke hand rucola
- 2 el extra vierge olijfolie
- 1 tl kappertjes
- sap 1/2 citroen
- Peper & Zout
Bereiding:
- Pureer alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer of in een blender. Breng op smaak met zout en peper.
- Rooster de pijnboompitjes als je dit nog niet had gedaan tijdens de voorbereidingen voor deze week.
- Doe de veldsla op een bord, snijd de tomaten in kwarten en komkommer in stukjes en meng met de sla. Snijd de kipfilet plakjes in reepjes en drapeer over de salade. Giet lekker veel dressing over de salade en bestrooi deze met de rest van de kappertjes en pijnboompitten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten