Tijd:10 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
Bereiding:
De ingrediënten voor 1 portie:
- 2 volkoren wraps
- 200 g gerookte zalmfilet
- 100 g wokgarnalen (ingevroren)
- 1 avocado
- 3 cherrytomaatjes
- 1/2 gele paprika
- Ijsbergsla
- Verse bieslook
- Hüttenkäse
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 el olijfolie
Bereiding:
- Ontdooi de wokgarnalen onder de lopende kraan. Dep ze droog en meng met de olijfolie en paprika poeder in een kom. Zet een koekenpan op matig vuur en bak hierin de garnalen gaar binnen 5 minuten.
- Beleg ondertussen de wraps met de hüttenkäse, geknipte bieslook, zalm, plakjes avocado, ijsbergsla, in blokjes gesneden gele paprika en in partjes gesneden cherrytomaatjes. Leg de garnalen erop wanneer deze klaar zijn. Vouw ze dicht, zet vast met een prikker en ze zijn klaar om op te eten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten