Tijd: 15 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
Bereiding:
De ingrediënten voor 1 portie:
- 80 g glutenvrije noodles
- 1 kipfilet
- 1 tl cajun kruiden
- 1 tl sesamzaad (zwart)
- 1 el chili saus
- 5 radijsjes
- 5 kastanje champignons
- 2 bosuitjes
- 1 rode paprika
- 1 el sojasaus
- 1/2 el vissaus
- 1 el sesamolie
- 1 teentje knoflook
- Peper & Zout
- Olijfolie
Bereiding:
- Kook de noodles zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de kip in stukjes van gelijke grootte en meng met peper, zout en de cajun kruiden. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op matig tot hoog vuur en bak de kip in 8 minuten gaar.
- Snijd ondertussen de groenten in stukjes. Verwarm nog een eetlepel olijfolie in een kleine wokpan en doe de knoflook en gesneden champignons in de pan. Voeg na 4 minuten de rest van de groenten toe en bak tot ook de paprika zacht is. Doe dan de sojasaus en vissaus erbij en bak nog een minuutje.
- Giet de noodles af wanneer deze klaar zijn. Meng met 1 el sesamolie en bak de noodles in een grote koekenpan op matig vuur in een paar minuten krokant.
- Wanneer de kip gaar is zet je het vuur laag en doe je de chili saus en sesamzaadjes eroverheen. Goed roeren en nog 1 minuutje laten staan.
- Serveer de groente bovenop de noodles en leg de kip daar bovenop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten