Tijd: 30 minuten
De ingrediënten:
- 75 g bruine basmati rijst
- 100 g wokgarnalen
- 200 g sperziebonen
- 1 bosui
- 1 tl madras curry pasta
- 150 ml kokosmelk
- 1 limoen
- 1 el vissaus
- 2 cm gember
- Zout & Peper
- 1 el olijfolie
Bereiding:
- Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Wanneer deze nog 15 minuten moet doe je 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan met de theelepel madras curry pasta. Bak voor 1 minuutje voordat je de kokosmelk erbij doet. Roer goed.
- Breng het geheel aan de kook en doe dan het sap van 1 limoen, de vissaus en geraspte gember erbij. Breng op smaak met zout en peper. Roer nogmaals goed en doe dan de garnalen in de pan en kook 10 minuten mee.
- Maak ondertussen de boontjes schoon en snijd het uiteinde eraf. Kook deze zo'n 8 minuten. Roer ze aan het eind door de curry. Snijd ook de bosui in ringetjes.
- Serveer de curry op de rijst en besprenkel met de bosui.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten