Tijd: 15 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
- 75 g glutenvrije noodles
- 1 gekookt ei
- 1/2 struik paksoi
- 100 g groene boontjes
- 3 cm verse gember
- 2 el vissaus
- 1 tl zwart sesamzaad
- 1 el olijfolie
Bereiding:
- Kook de noodles zoals aangegeven op de verpakking.
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en schil de gember. Rasp deze boven de olijfolie en fruit maximaal 1 minuut. Snijd ondertussen de paksoi-stelen in de breedte in 3 stukken en snijd de uiteinden van de boontjes.
- Doe de paksoi-stelen met de boontjes, vissaus en 50 ml kokend water in de hapjespan. Schep goed om, draai het vuur laag en stoof 8 minuten met de deksel op de pan.
- Snijd ondertussen het paksoigroen fijn en verwarm na de 8 minuten voor 1 minuut mee. Pel ook het ei en prak fijn.
- Verdeel de groenten over de noodles, bestrooi met sesamzaad en schep het ei erop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten