Griekse Couscous (V)




Tijd: 10 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 100 g spelt couscous
  • 1 kleine rode ui
  • 8 cherrytomaatjes
  • 1/4 komkommer
  • 1 zoete punt paprika
  • 1 el kappertjes
  • 100 g feta kaas
  • 5 g dille
  • 1/2 citroen
  • 1 el extra vierge olijfolie

Bereiding:
  1. Kook de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de ui in ringen en halveer deze dan. Leg ze 10 minuten in een schaaltje met water zodat hij minder scherp van smaak wordt. 
  3. Snijd ondertussen de komkommer, cherrytomaatjes en zoete punt paprika in stukjes. Roer dit samen met de verbrokkelde feta kaas, ui en fijngesneden dille door de couscous wanneer deze klaar is. Roer er een eetlepel extra vierge olijfolie doorheen en wat citroensap doorheen en deze super snelle Griekse couscous is klaar. 

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin of Google+!

Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

2 opmerkingen:

  1. Lekker! Ik hou ook zo van couscous salades, ook lekker als lunch :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ook! Heerlijk! Voor volgende week staat er weer eentje op de planning die ik kan eten onderweg in de trein :)

      Verwijderen