Romige Zalm Spinazie Pasta




Nederlands recept - Romige Zalm Spinazie Pasta:


Tijd: 15 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 75 g kamut tagliatella
  • 1 kleine ui
  •  3 grote kastanje champignons
  • 100 g spinazie
  • 100 g gerookte zalm
  • 125 ml soya room
  • 6 cherry tomaatjes
  • 1 el geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout & peper
  • Olijfolie
Bereiding:
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Versnipper ondertussen de ui en fruit deze in een scheutje olijfolie of laag tot matig vuur. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en voeg toe.
  3. Wanneer beide gaar en gebakken zijn doe je de spinazie erbij. Goed roeren totdat deze geslonken is. Draai het vuur laag en doe de soya room erbij en breng op smaak met zout & peper. Snijd ondertussen de zalm in snippers en de cherry tomaatjes in partjes.
  4. Zodra de saus opgewarmd is (breng niet aan de kook!) zet je het vuur uit en roer de zalmsnippers en cherry tomaatjes erdoorheen en laat 2 minuten staan. Serveer op de pasta en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin of Google+!

Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

2 opmerkingen: