Tijd: 25 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
- 75 g bruine basmati rijst
- 1 kipfilet
- 1 groene paprika
- 2 tl groene curry
- 200 ml kokosmelk
- 1/2 paksoi
- 1 tl gedroogde koriander
- Zout & Peper
- Olijfolie
- Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd dan de kip in kleine stukjes en breng op smaak met zout en peper. Snijd vervolgens de paprika in blokjes en de paksoi in stukjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan op matig tot hoog vuur en en roerbak de kip gaar in 4 tot 5 minuten. Voeg dan de paprika en de witte stelen van de paksoi toe en bak 2 minuten mee.
- Giet dan de kokosmelk erbij samen met de curry pasta en koriander en breng aan de kook. Doe vervolgens de groene bladeren erbij en laat nog zo'n 5 tot 10 minuten op laag vuur koken.
- Serveer de curry op de rijst.
Variatietip: gebruik in plaats van gedroogde koriander verse en strooi dit over de curry vlak voordat je dit heerlijke gerecht serveert.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten